tisdag 30 juni 2009

Kunde gått bättre

Idag var det kanske ingen lysande dag för oss svenskar. En förödande utelandning och de övriga gjorde ganska mediokra resultat. När jag insåg hur det gått för våra piloter i klubb var jag beredd på att ge den stora föreläsningen om att disponera tiden rätt när det är AAT. Men när jag och Ejvind tittade på flygningen såg vi att hans snittfart var lika stor som de övrigas. Vad var alternativet, följa en klunga och få "koefficient-straff" eller försöka sig på något eget som gav högre fart? Nu lyckades inte detta och för Hannes del blev det en förödande utelandning.

Men i standard gick ett gäng i mål sent och fick höga poäng. De hade gjort just det som Ejvind och Hannes försökte göra. Det var en klunga som delvis flög i en annan del av området men ändå visade de att våra klubbklasspiloter tänkt rätt.

Det gick kanske inte lysande heller för våra standarpiloter. Men det viktigaste var att Niklas kom hem för att kunna hålla sin plats och kanske ha möjligheten att avancera i listan. För Marcus innebär det att han sakta klättrar i listan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar